Monday 19 April 2010

Shots In The Dark: Surf The River Of Darkness.


Kαι μιας και υπάρχει η πρεμούρα για κυλίσματα σε πατώματα αλλά δεν πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα η προοπτική, πριν το ξεχάσω για πααάντα, να και μια καταπληκτική συλλογή/tribute στον Ηenry Mancini με σερφ/πανκ/lounge διασκευές σε γνωστά άσματα συν theremin χαιδολογήματα και εξώφυλλο με τη Rose McGowan πριν την σπιλώσει ο Μarilyn Manson, πριν αντικαταστήσει τρόπον τινά την Σανον Ντοχερτυ/Μπρέντα στο Charmed και πριν αντικατασταθεί φιλμικά το πόδι της με πολυβόλο. Θυμάμαι σαν χτές να το πετυχαίνω πανάκριβο σε ράφι του Ηappening και να περιμένω να το αγοράσει κολλητός για να το γράψω σε κασέτα. Highlight η διασκευή στο Touch Of Evil από τους έτσι κι αλλιώς αγαπημένους Man...or Astro-Man? από τους οποίους και το κάτωθι video πολύ κοντά στην αισθητική, την ώρα και την διάθεση που φευγαλέα θωπεύουμε, ψηλαφίζουμε, αγαπητοί μου. Καληνύχτα.



A ναι, εδώ!

Drive Like Jehu: Screams In The Night




Moνωτική ταινία πάνω σε τρίχα. Καπου εκεί μετά τους Rites Of Spring, κατι στενά δίπλα στους Fugazi και σε καλύτερη γειτονιά από τους Quicksand, κροτάλισαν, σύρθηκαν και ξεψύχισαν. Ο κιθαρίστας John "Speedo" Reis έφερε πιο κοντά τους Rocket From The Crypt του στην mainstream επιτυχία και στο ατόφια ζωογόνο παρτάρισμα, αλλά είναι αμαρτία να προσπερνά κανείς τους δύο δίσκους των Drive Like Jehu. Το ομώνυμο (91) εδώ και το Υank Crime (94) εδώ.

Σπόροι για Refused, Snapcase και καλό ποσχαρκόρ γενικά. Και τέλειοι δίσκοι για πατώματα, μικρές ώρες και άδεια μπουκάλια.



Επόμενες φορές για Pitchfork, Rocket From The Crypt, Hot Snakes. Yπόσχομαι, όλα αξίζουν.