Monday 30 November 2015

ΦΘΙΝΩ ΠΟΡΡΩ

Θανάση βρέχει, φυσάει, βαράει, είναι για σπίτι η φάση. Τελευταίως σκαλίζω Spotify πλεηλιστάκι Late Night Tales of Autumn με διάφορα διαμαντάκια από τις συλλογές της γνωστής σειράς. Οπότε σου πετάω σκόρπια μερικά κομμάτια με τα οποία έχω φάει ένα άλφα κόλλημα:

Εντάξει, το ορίτζιναλ ήταν τρομερό και το'χαμε λιώσει, αλλά το ρεμίξ πώς μου ξέφυγε; Ή πάλι χάρη στα γηρατειά είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, εν πάση περιπτώσει είναι πολύ καλό: για περπάτημα, τρέξιμο, μαγείρεμα, για βουνό, για θάλασσα, παίζει ασταμάτητα. Υπεύθυνοι είναι οι Beyond the Wizards Sleeve, δηλαδή οι Erol AlkanRichard Norris. Έχουν κάνει και διάφορα άλλα αρκετά προχώ, μεταξύ των οποίων 40λεπτο μιξ στο κομμάτι Sun Restructured (εμ, προκάλεσαν) των Temples:

Πιο πρόσφατη δουλειά τους το μιξ σε κομμάτι του Noel Gallagher:

Πάμε παρακάτω, σε κάτι πιο πρεζέ:  Drug Song από τον Dave Bixby, από το άλμπουμ

Ode To Quetzalcoatl (1969), το οποίο μπορείς να ακούσεις όλο στο youtube:

Απαγορεύεται αυστηρά η ακρόαση αν είσαι σε μπαντ τριπ, απολύθηκες, χώρισες με γκόμενα/ο ή έπεσε το wifi. Περισσότερα για τον Χριστιανοψυχεδελοφόλκ καλλιτέχνη σε συνέντευξη εδώ ή εδώ. Αναμενόμενα ίσως, το κομμάτι επέλεξαν για τη Late Night Tales συλλογή τους οι αγαπημένοι μπιμπλικοφρίκουλες MGMT. Και κλείνω αγαπητοί σύντροφοι καταναλωτές με Δανικό πιανάκι από τον Ekko,
Ekko, ekko:

Από τη συλλογή του συμπατριώτη 
Trentemøller.