Thursday 15 April 2010

Through Fire and Brimstone for Ink and Paper.

Aν μου έλεγε κανείς σήμερα το πρωι που κοίταξα το tfl.gov.uk για να δω αν όλα είναι οκ με το μετρό, οτι ο Godzilla τα έκανε λαμπογυαλο στο Χιθροου, όποτε παρακαλώ σας πολίτες, μην πλησιάζετε, θα μου φαινόταν πιο λογικό από το σύννεφο ισλανδικής ηφαιστειακής τέφρας που γείωσε όλες τις πτήσεις. Δις σιτ ιζ μπίμπλικαλ, μον. Η aegean ήταν η μόνη που θα έκανε πτήση μαζί με μιά άλλη προς Πορστογαλία. Αλλά φευ-μέσα στο αεροπλάνο μας είπαν πως δεν μας αφήνουν να πετάξουμε. Ετσι κρατανε πίσω το μεγαλείο μας, καταλαβαίνετε, μπλα , μπλα, μπλα, μπλααα.

Οπότανε τί να ακούσει κανείς όταν τα πλεμόνια γεμίζουν θειάφι και οι Δαντικές εικόνες πηρουνίζουν τα οπίσθια;

When shit gets biblical?


Orphaned Land- "Mabool: The Story of The Three Lords of Seven".
Kατακλυσμός εδώ.
Aμανέδες, βιβλική καταστροφή, σύζευξη θρησκειών από Ισραηλίτικη μπαντα με δυνατά ερείσματα στον αραβικό κόσμο, βαρεια ριφφολογία και συγκινητικοί υμνολογισμοί. Καμμιά, απολύτως καμμιά, post ειρωνεία, ένας από τους καλύτερους δίσκους των τελευταίων δέκα ετών, λέμε. Aν το έβαζε άρθρο το wire, θα τ'ακούγατε ρε!

http://en.wikipedia.org/wiki/Orphaned_Land

και

υ.γ. Ξέχασα να αναφέρω τον λόγο για τον οποίο θα τα βάλω με στάχτη και οργή αύριο: Comicdom Con 2010. O συμπλογκίτης σας είναι στέλεχος και all around γκιόζης εκεί για τις επόμενες τρεις μερες, 16,17 και 18. Ελάτε για μπίρες, Τετάρτη ξαναφεύγω. Αυριο αν σηκωθεί το ρημάδι ερχομαι κατευθείαν απο αεροδρόμιο κατα τις 7.



Sandrina

Sto net kikloforei edw.

Γερμανική Κουλτούρα #2

140 χλμ. οδήγησα Θανάση μου και έφτασα στην καρδιά του Μελανού Δρυμού - a.k.a. Schwarzwald - στη Wurst-ο-χώρα. Είπα να ξαποστάσω σε ένα πανδοχείο στο πρώτο ξέφωτο που βρήκα. Παρήγγειλα μισό λίτρο ντόπια μπύρα και μια μπριτζόλα χοιρινή - 2 δάχτυλα είχε πάχος. Και ενώ σαβούριαζα ακούω σοκαρισμένος απ' τα ηχεία το σουξέ:



Vicky foreva γαμώτο! Πάρε και ένα nugget με big band από την εποχή της αθωότητας:



Και ενα σχεδόν tropicalia κομματάκι με avant-garde video clip:

Γερμανική Κουλτούρα

Πάσχα, wurst και μπύρα. Και καθώς έλιωνα στο zapping ανάμεσα σε ProSieben και RTL έπεσα στη διαφήμιση για το νέο πόνημα του FALCO - die Musik Legende.

Θυμήσου Θανάση. Σουξέ international #1:



Εδώ ο wurst-αράς ορίζει τον ήχο της Musik με φοβερό video clip:



Και τελικά καταλήγει στα βυζιά της αλήθεια-που-χάθηκε-αυτό-το-κορίτσι Brigitte Nielsen:



Θανασάκι αν νόμιζες ότι μετά την συνταξιοδότηση των Scorpions η Γερμανία ξόφλησε καλλιτεχνικά είσαι βαθιά νυχτωμένος. Kunstwerk λέμε.