Tuesday 4 May 2010

ΚΚΕ ΑΘΑΝΑΤΟ

Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστώ συντηρητικός και ενδεχομένως να παρεξηγηθώ αρα σας εχω σκυλοβαρεθεί ρε ΚΚΕδες.

Μου θυμίζει λίγο καταχώρηση manual " Πώς να γίνεται διάσημος σε μια μέρα" αυτή η κίνηση. Καμία απολύτως πολιτική πρόταση και μονάχα σπασμοδικές αντιδράσεις που μόνο γραφικές για άλλη μια φορά μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει.

Ντάξει μπράβο καταφέρατε να ταίσετε τα παχουλά bonus των Ελληνικών desks των διεθνών τραπεζών, των ειδησεογραφικών πρακτορειών, του Reuters, του BBC και δεν συμμαζεύεται δίνοντας εσφαλμένες εντυπώσεις αποσταθεροποιήσης στέλνοντας τα spread στο Θεό και το ελληνικό χρηματιστήριο στον τάφο και δώσατε τροφή σε κάθε αρχίδι Πρετεντέρη να σας κράζει στα βραδυνά talk shows. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους οτι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε ανεγγέφαλου χρηματιστή που με ένα- δύο deals σας στέλνει ακόμη πιο βαθεία στα όρια της ανέχειας και στα χέρια του κεφαλαίου που τόσο πολύ μισείτε.

Βγείτε στο δρόμο συγκρουστείτε, διεκδικείστε, οργανώστε και μην δημιουργείτε μόνο εντυπώσεις. Κάντε πολιτική, προτείνετε λύσεις, υπάρχει διαφορά. Η μιζέρια, η αδικία και η αδιαφορία ως προς τον 'Ελληνα πολίτη βρίσκονται στο προσκήνιο όσο ποτέ άλλωτε. Ο κόσμος δεν είναι χαζός! θέλει ελπίδα, λύσεις και ρεαλισμό και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βλέπει ένα μάτσο μαλάκες να τον μπερδεύουν και να προσπαθούν να τον καπελώσουν με παιδίαστικες ιδέες. Έλεος πιά βαρέθηκα!

Προσπάθησα ανεπιτυχώς να κατανοήσω την "γραμμή" του ΚΚΕ για την ηλίθια αυτη κίνηση και για αυτο παραθέτω την απάντηση του γραφείου τύπου του κόμματος εδώ μπάς και ξεστραβωθεί κανείς και καταλάβει και έπειτα μου εξηγήσει.



The Burger Project






Patriwtes me apopsi pou katathetoun edw.Kai mono gia to MOUNTAINS OF KORYTSA aksizei.