Wednesday 5 May 2010

Η Λύση



Σωθήκαμε! Θανάση πάρτο γιο της Μαργαρίτας.

οχι πολιτικη στο μπλογκ ρε παιδια

γιατι ειμαι κκες και μπορω ευκολα να τα αρχισω να τα χωνω. ομως με τα πολιτικα ποστ το μονο που θα καταφερουμε ειναι να μαθουμε ο ενας τις αποψεις του αλλου. δυσκολα θα πεισει ο δεξιος τον αριστερο και τουμπαλιν οσο λογικα και αν νομιζει ο καθενας οτι ειναι τα επιχειρηματα του. εχω προσφατα, ζεστα συμπερασματα πανω στο θεμα.

με τις πολιτικες συζητησεις δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα δεν νομιζω οτι το μπλογκ ειναι το σωστο βημα. αν διαφωνειτε πειτε το να το κανουμε εντελως μπουρδελο

φιλε πετραν, 1 και μοναδικο σχολιο στο ποστ σου. σε ποιον απευθυνεσαι? στο κομμα? στην γγ? η σε μενα σαν ψηφοφορο του κομματος? παντως το λινκ στον Ρ μια χαρα τα ελεγε, απλα και ομορφα. αμα δε σαρεσει ειναι αλλο θεμα. μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις ομως.

Crimetime Baby


Σε πόσα δισκάδικα τον έχω προσπεράσει αυτόν το δίσκο ένας Θανάσης ξέρει. Και μάλιστα τον προσπερνάω και πολλά χρόνια - απ' το 2005 παρακαλώ. Τον άκουσα στο ράδιο σήμερα τυχαία και με έφυγε το τσαούλι σε λέω! Ο brother στο δισκορυχείον το περιγράφει ως εξής "Ένας σπάνιος συνδυασμός τζαζροκικού εξτρεμισμού και ηλεκτρονικής noise παραζάλης (το άλμπουμ είναι πνιγμένο στα bleeps και τα εφέ)".

Ζόρικος δίσκος για ζόρικες εποχές. Free jazz για δύσκολες ώρες κτλ.

López & Frusciante - Κάλμα Χοντρέ!


Ο Θανάσης είναι σε αναβρασμό!!! Αφού οι συνομιλίες του με τους πολιτικούς αρχηγούς του τόπου απέτυχαν παταγωδώς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Περιοδεύει στον πλανήτη και έχει καθημερινά επαφές με κορυφαίους έΛΛΗΝΕΣ μάνατζερ της αλλοδαπής. Στελεχώνει την επανάσταση που θα σώσει τον τόπο. Το σκέφτηκε λίγο αργά γιατί μπήκε Μάης και ήθελε να το κάνει Απρίλη. Υπομονή μέχρι του χρόνου guys.

Μέχρι τότε άκου το δώσε-ότι-έχεις δισκάκι των Frusciante και Lopez. Βασικά αν πας να το κατεβάσεις θα σου ζητήσει ένα χρηματικό ποσό, το mail σου και την χώρα που μένεις. Αν βάλεις Greece στο χρηματικό ποσό μπορείς να βάλεις και μηδέν!!!