Sunday 25 April 2010

Στον κήπο των Clogs

Είχες ακούσει το Lantern; Ήταν ωραίο δισκάκι. Το παρεάκι από τους The National άμα σου λέει αυτό κάτι. Τώρα επιστρέφουν με το The Creatures in the Garden of Lady Walton. Το έγραψαν λέει σε έναν κήπο στην Ίσκια και το ηχογράφησαν στο Μπρούκλιν και στο Σίδνευ. Φυσικά δεν θα το έπαιρνα είδηση αν δεν συμμετείχε η αγαπημένη μου Shara Worden (aka My Brightest Diamond). Για να δούμε σου αρέσουν.

4 comments:

  1. να σου πω, αυτο το ακουσες πριν το ποσταρεις? στο λινκ που δινεις εχει σαμπλ ολο το 3ο κομματι το On the Edge. μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο. τι μπλακ μεταλ και μααακιες εδω σου λεω φοβηθηκα πραγματικα. το υπολοιπο αλμπουμ ειναι καλυτερο?
    Ρε παιδια, σορρυ κιολας αλλα για να μη γινομαι Κάκος ανεβαζουμε πραγματα που γουσταρουμε η ανεβαζουμε και με αλλα κριτηρια πχ τι ειναι πιο τρας η αν εχει ωραιο εξωφυλλο? Η για να γινω πιο σαφης > οτι ανεβαζουμε πρεπει και να το εχουμε ακουσει? Επισης κριτικη στον εκαστοτε δισκο η βιντεο μπορουμε να κανουμε? νομιζω πως αφου λιγο πολυ γνωριζουμε ο ενας τα γουστα του αλλου μπορουμε να παρουμε περισσοτερες πληροφοριες ετσι, πριν κατεβασουμε κατι.

    Επισησ με τα ταγκσ εχουμε ξεφυγει. εψαξα χτες για το εφτερκλανγκ , στο ελεκτρονικ εχει 24 και αμφιβαλω αν ειναι μεσα. ουτε δανεζικο ταγκ εχει, το εβαλα στο σεαρτς και εκανα τη δουλεια μου. μηπως τελικα να μεινουμε στουσ μουσικουσ ορουσ κατεγοριοποιησης και σε κανα 2 ακομα στυλ λαιβ , κομπιλατιον, γκρικ ... Θελω να πω, τα χρησιμοποιει κανενας σας ?

    ReplyDelete
  2. Όταν το πόσταρα όχι δεν το είχα ακούσει. Αν περιμένω να τα ακούσω δεν τα ποστάρω ποτέ, γιατί χάνω το λινκ και που να ξαναψάχνεις. Μετά όμως το άκουσα και με άρεσε. Όχι όσο το lantern με το οποίο τους είχα πρωτοακούσει και τους ήξερα. Για πες ρε Κάκο, εσύ τι ανεβάζεις; Τι μπορούμε και δεν μπορούμε, ό,τι θέλουμε κάνουμε. Με τα ταγκς δεν ξανασχολούμε, κάντε ό,τι γουστάρετε.

    ReplyDelete
  3. δεσμουρλες, καταλαβαινεις οτι θελω να κανουμε διαλογο ολοι μας η πρεπει να γινω πιο καφρος?

    δηλαδη λεω κατι διαφορετικο απο αυτα που ελεγεσ στο ποστ σου περι ταγκς?

    απο τις ερωτησεις που εκανα σχετικα με τα απλοαντς εσυ καταλαβες οτι σου κανω προσωπικη επιθεση και δε μαρεσουν αυτα που ποσταρεις? η μου λες εμμεσα οτι προτιμας αχταρμα (οχι μουσικο αλλα στο μπλογκ γενικα)? αμα γουσταρετε αχταρμα κανενα προβλημα. πραγματικα δηλαδη. να καταλαβαινομαστε ομως.


    και επειδη μερικες απαντησεις ειναι πολυ ευκολες > εγω ανεβαζω σκατα. σκατα που γουσταρω και εχω ακουσει. εσυ?

    ReplyDelete
  4. Ρε δεν πάμε για κανένα ποτό να τα πούμε;

    ReplyDelete