Monday 12 April 2010

to vasilio tis sapilas


quiz: poio melos tou blog etheathei sto parapanw live?





5 comments:

  1. καταρχην σβησ τα ταγκσ. λοιπον, εγω λεω πως ητανε ο ρασταγιαρης. θα μπορουσε να ειναι και ο 2ινδεσουπ(παρτα μωρη αρρωστη) αλλα μαλλον ειναι στο νησι. εκτος και αν πηγες εσυ σπλιφμαν να γιορτασεισ το ευρωπαικο.

    ReplyDelete
  2. Εγώ θα βαζα Μαικ για το αουτσαιντερ της φασης και επίσης εμένα, αλλά λείπουμε κι οι δυο εξωτερικό. Εγω παντως κορκόλ με δεκάευρο πήγαινα. Ο ντράμερ μας έχει γράψει δυο κομματάκια σε σύνθι που φερνουν σε Σκορπιο και δεν συμμαζεύεται. Η νέα κατέυθυνση της μπάντας θα σας μαγέψει συμπλογκίτες λέμε.

    ReplyDelete
  3. Ο σύντροφος σπλίφμαν εξακολουθεί να μην μπορεί να απαντήσει στα σχόλια, οπότε την απάντηση στο κουίζ θα τη δώσω εγώ. Καλά ρε σάπιοι, πιστέψατε πραγματικά ότι θα μπορούσα εγώ να πάω να δω κορκολή; Αίσχος!

    ReplyDelete
  4. Μα ποιος άλλος, ο βασιλιάς της σαπίλας, ο ύψιστος τρασάς, ο τελευταίος των σκουπιδοφάγων, ο υπερτεράστιος, ο αυθεντικότερος των γραφικών, ο βρυξελλιώτης με την ελληνική καρδιά. Μάλιστα αν του το ζητήσετε ευγενικά μπορεί να σας πει και πόσο του άρεσε η συναυλία, καθώς και ποιες στιγμές ξεχώρισε και τον σημάδεψαν. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν έπαιξε Θωμά είσαι σπίτι με ρέγγε πιάνο τάτς Κορκολή.

    ReplyDelete