Wednesday 5 May 2010

οχι πολιτικη στο μπλογκ ρε παιδια

γιατι ειμαι κκες και μπορω ευκολα να τα αρχισω να τα χωνω. ομως με τα πολιτικα ποστ το μονο που θα καταφερουμε ειναι να μαθουμε ο ενας τις αποψεις του αλλου. δυσκολα θα πεισει ο δεξιος τον αριστερο και τουμπαλιν οσο λογικα και αν νομιζει ο καθενας οτι ειναι τα επιχειρηματα του. εχω προσφατα, ζεστα συμπερασματα πανω στο θεμα.

με τις πολιτικες συζητησεις δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα δεν νομιζω οτι το μπλογκ ειναι το σωστο βημα. αν διαφωνειτε πειτε το να το κανουμε εντελως μπουρδελο

φιλε πετραν, 1 και μοναδικο σχολιο στο ποστ σου. σε ποιον απευθυνεσαι? στο κομμα? στην γγ? η σε μενα σαν ψηφοφορο του κομματος? παντως το λινκ στον Ρ μια χαρα τα ελεγε, απλα και ομορφα. αμα δε σαρεσει ειναι αλλο θεμα. μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις ομως.

2 comments:

  1. Συμφωνώ με Άκη. Όχι εδώ παρακαλώ σας. Τουλάχιστον όχι με τέτοιο τρόπο. Επαναλαμβάνω τα περί αισθητικής (και το αν και κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι επιφανειακό, είναι άλλη συζήτηση). Αυτά τα ποτά που έλεγε ο Μιχάλης να σας πω την αλήθεια τα περιμένω με ανυπομονησία.

    ReplyDelete
  2. Θα σεβαστώ την παράκληση σας για μη πολιτική συζητηση στο blog αν και διαφωνώ.

    Δεν θα συνεχίσω λοιπόν τον πολιτικό διάλογο και επιφυλάσσομαι να απαντήσω σε όλους που μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν, απο κοντά με την πρώτη ευκαιρια.

    Πάντως οι καιροί απαιτούν διάλογο και όχι μόνο και το πολιτικό σχόλιο ενδεχομένως να μας βοηθήσει να αποσυμφορίσουμε μελλοντικά συμπλέγματα του ψυχικού μας κόσμου.

    ReplyDelete